Internationale Vrouwendag 2020

Op 8 maart 2020 is het internationale vrouwendag en dat wordt door alle Delirium Café’s wereldwijd gevierd. Dus ook in Amsterdam. Jaarlijks brouwt de Delirium brouwerij, Huyghe, in België het Deliria bier om de internationale vrouwendag te steunen. De Deliria wordt speciaal gebrouwen door vrouwen, voor vrouwen.

Details

8 maart 2020
14:00 – 16:00 uur
Met Brouwerij Huyghe

Vrouwendag bij Little Delirium Amsterdam

Zoals gezegd, viert Little Delirium internationale vrouwendag op 8 maart. Tijdens deze dag gaat het Deliria Bier voor het eerst op tap. Wij willen alle vrouwelijke bezoekers graag in het zonnetje zetten. Daarom krijgen alle dames op vrouwendag een gratis proefglas Deliria tussen 14:00 en 16:00 uur.

Instagram 
@deliriumamsterdam #deliriumamsterdam #internationalwomensday
 #thinkpink

Facebook
@LittleDeliriumAmsterdam

Introductie Deliria Bier op 8 maart

Het zware blonde bier van 8,5% heeft een licht blonde kleur en een romige schuimkraag. Een aangenaam sprankelend koolzuurgehalte zorgt voor een zachte, ronde smaakbeleving. Het aroma is zeer evenwichtig met een fruitige, bloemige achtergrond en een eerste impressie van chardonnay dat evolueert naar een kruidig, mild hoparoma. De volle smaak is fijn uitgebalanceerd met fruitige tonen van appel en chardonnay druiven. Deliria heeft een mooi, milde bitterheid in de afdronk en een prachtig, rond mondgevoel met een mooie evolutie.

Onze andere vestiging, Delirium Café Amsterdam, doet natuurlijk ook mee mee met internationale vrouwendag. Bekijk hier wat Delirium Café Amsterdam doet met internationale vrouwendag.