Little Delirium Evenementen

De leukste evenementen op Amsterdam Centraal Station

Dam Tot Damloop 2019

Maak je klaar voor de Dam Tot Damloop met een kop koffie of thee in ons café. Maak je geen zorgen over waar je je kunt omkleden, want dan kan namelijk bij ons. Zo ga jij goed voorbereid naar de start van de Dam Tot Damloop. Kom na afloop jouw succes vieren met een lekkere borrel op Amsterdam CS.

Details

21 & 22 Sept. 2019
11:00 uur
Met Dam Tot Damloop

Tap Takeover met Poesiat en Kater

Op zaterdag 28 september komt Brouwerij Poesiat & Kater 5 taps bij ons overnemen. Dit betekent dat zij hun eigen bieren meenemen; heerlijke Amsterdamse bieren dus! Terwijl de bieren worden getapt, wordt er verteld over de brouwerij en natuurlijk de bieren die de brouwerij heeft meegebracht.

Details

28 Sept. 2019
16:00 uur
Met Poesiat en Kater

Evenementen die zijn geweest

Speciale bieren voor de Pride

Wij hebben een aantal speciale bieren op tap tijdens de Pride van Amsterdam.

Details

2 & 3 aug. 2019
Met Pride Amsterdam

Weken van Amsterdamse bieren

Onze week van het Nederlandse bier staat volledig in het teken van Amsterdam’s beste bieren. Twee weken lang kun je genieten van de vele goede bieren die in Amsterdam worden gebrouwen.

Details

16 Mei 2019
t/m 30 Mei 2019

Internationale Vrouwendag 2019

Op 8 maart 2019 is het internationale vrouwendag en dat wordt door alle Delirium Café’s wereldwijd gevierd. Dus ook in Amsterdam. Jaarlijks brouwt de Delirium brouwerij, Huyghe, in België het Deliria bier om de internationale vrouwendag te steunen. De Deliria wordt speciaal gebrouwen door vrouwen, voor vrouwen.

Details

8 Maart 2019
18:00 uur
Met Brouwerij Huyghe