Internationale Vrouwendag 2019

Op 8 maart 2019 is het internationale vrouwendag en dat wordt door alle Delirium Café’s wereldwijd gevierd. Dus ook in Amsterdam. Jaarlijks brouwt de Delirium brouwerij, Huyghe, in België het Deliria bier om de internationale vrouwendag te steunen. De Deliria wordt speciaal gebrouwen door vrouwen, voor vrouwen.

Details

8 Maart 2019
11:00 – 23:00 uur
Met Brouwerij Huyghe

Vrouwendag bij Little Delirium Amsterdam

Zoals gezegd, viert Little Delirium internationale vrouwendag op 8 maart. Tijdens deze dag gaat het Deliria Bier voor het eerst op tap. Wij willen alle vrouwelijke bezoekers graag in het zonnetje zetten.Gratis T-shirts voor vrouwen die ons café bezoeken op 8 maart. Op = op

Wij geven een aantal Delirium T-shirts weg aan dames die een Deliria biertje bestellen. Het enige dat je hoeft te doen om het T-shirt te mogen houden, is een leuke foto van jezelf met het shirt maken en deze op Facebook of Instagram te plaatsen. Vergeet ons niet te taggen!

Instagram 
@deliriumamsterdam #deliriumamsterdam #internationalwomensday
 #thinkpink

Facebook
@LittleDeliriumAmsterdam

Introductie Deliria Bier op 8 maart

Het zware blonde bier van 8,5% heeft een licht blonde kleur en een romige schuimkraag. Een aangenaam sprankelend koolzuurgehalte zorgt voor een zachte, ronde smaakbeleving. Het aroma is zeer evenwichtig met een fruitige, bloemige achtergrond en een eerste impressie van chardonnay dat evolueert naar een kruidig, mild hoparoma. De volle smaak is fijn uitgebalanceerd met fruitige tonen van appel en chardonnay druiven. Deliria heeft een mooi, milde bitterheid in de afdronk en een prachtig, rond mondgevoel met een mooie evolutie.